Elke dag kunt u bij ons heerlijk genieten van wisselende streekgerechten en  Italiaanse gastvrijheid. De entourage van ons restaurant is zoals u die van Italie kent: gezellig en ongedwongen.

Echte Italiaanse gastvrijheid, dicht bij huis

Al vanaf het jaar 1990 zetelt in de Herenstraat 22a op de eerste etage vlak naast de passage in Berkel Centrum Pizzeria Ristorante La Mamma waar je niet alleen terecht kan voor een smakelijke pizza, maar tevens voor tal van andere heerlijke Italiaanse gerechten. La Mamma is dan ook een echt Italiaans familierestaurant met een gemoedelijke sfeer en een authentieke keuken.

We hebben elke maandag in het restaurant een aanbieding; een pizza of een pasta voor slechts zes euro. En het hele jaar door bieden we een driegangen menu aan met een keuze uit vlees of vis voor € 19,75. Daarnaast verkopen we ook verse vis en vlees en lekkere ltaliaanse wijnen.

Na een opknapbeurt heeft het restaurant een metamorfose ondergaan. Het werd er volgens eigenaar Mario ook tijd voor:

Na ruim tien jaar vonden we het de hoogste tijd worden het restaurant weer van een eigentijdse uitstraling te voorzien. Met die opknapbeurt presenteerden we tevens een nieuwe menukaart en we zijn zeven dagen in de week geopend..

Pizzeria Ristorante La Mamma is dus weer helemaal klaar voor de volgende tien jaar: In  de achterliggende jaren hebben wij een goede naam weten op te bouwen en een grote klantenkring. We gaan er de komende jaren ook weer hard aan werken om iedereen te verrassen met onze rasechte Italiaanse keuken.

Bezorgen aan huis is vanaf zes euro en gratis in zowel Berkel en Rodenrijs als in Bergschenhoek. Kom je de pizza of pasta afhalen dan betaalt jeop dinsdag voor bijna alle soorten een bedrag van € 5,50.